Behandelmethode

Werktafel resize 400Wanneer u voor de eerste keer komt wordt er een huiddiagnose gemaakt om zo uw huidtype en de conditie van uw huid te bepalen.

Desgewenst krijgt u een persoonlijk advies om zo uw huid te leren kennen, beschermen en verzorgen. De behandelingen worden volledig manueel uitgevoerd. In overleg met u bepalen we samen de behandeling.

Naast de reguliere gelaatsbehandelingen kunt u bij Zazoe ook terecht voor Sothys Instituutbehandelingen. Dit zijn zeer geavanceerde behandelingen gericht op huidverbetering met sterk geconcentreerde werkstoffen van hoogwaardige kwaliteit, voor meer intentie en meer resultaat.

Deze instituutbehandelingen onderscheiden zich van de basisbehandelingen door hun uitvoering met specifieke werkstoffen. We spreken daarom ook wel van evenwichtherstellende behandelingen. Meestal zijn deze behandelingen voor mannen en vrouwen vanaf 27 jaar, vanwege de geconcentreerde werkstoffen. De behandelingen kunnen in kuurvorm gegeven worden, maar ook als alleenstaande behandeling. Het beste resultaat van de instituut behandeling krijgt men echter met de daarbij verzorgende producten voor thuis.

facebook Copyright © 2017 Zazoe Schoonheidssalon Beesd. All Rights Reserved.Onze producten zijn proefdiervrij!