Bruidsmake-up en proefmake-up

bruidsmake-up website

Dit bruidsarrangement is speciaal samengesteld voor een heel speciale dag!

Het arrangement omvat:

  • Proefmake-up
  • Luxe Sothys gelaatsbehandeling
  • Bruidsmake-up op trouwdag

Bij bruidsmake-up beginnen we altijd met het maken van een proefmake-up. Hierbij kunt u uw wensen kenbaar maken. Het resultaat wordt vastgelegd, zodat u er op uw trouwdag exact zo uitziet als met uw proef make-up. Een afspraak voor proefmake-up wordt meestal zo'n 4 weken voor de trouwdatum gemaakt.

Bruidsmake-up en luxe gelaatsbehandeling

Om uw huid te laten stralen op uw trouwdag kunt u minimaal 7 dagen voor de trouwdatum een luxe gelaatsbehandeling plannen. Uw huid wordt diep gereinigd en wenkbrauwen worden geëpileerd. Een ampul met geconcentreerde werkstoffen wordt ingemasseerd, gevolgd door een ontspannende gelaatsmassage. De behandeling wordt afgesloten met een masker en aanvullende dagverzorging afgestemd op uw huidtype. Deze luxe gelaatsbehandeling kan desgewenst aangevuld worden met bijvoorbeeld het verven van wenkbrauwen en/of wimpers. Natuurlijk kan ook de bruidegom terecht voor zo'n heerlijke gezichtsbehandeling speciaal voor de mannenhuid, zodat ook hij er uitgerust en stralend uitziet op deze bijzondere dag!

Bruidsmake-up op de trouwdag

Voor het verzorgen van uw bruidsmake-up moet u op uw trouwdag zeker één tot anderhalf uur reserveren. Hiervoor kunt u naar de salon komen, maar natuurlijk kan bruidsmake-up ook bij u thuis worden verzorgd. Bij > 15 km reisafstand worden reiskosten in rekening gebracht. Totale kosten van het bruidsarrangement (ex. eventuele reiskosten) zijn €110,-.

facebook Copyright © 2017 Zazoe Schoonheidssalon Beesd. All Rights Reserved.Onze producten zijn proefdiervrij!