Instituutbehandelingen

 

Instituutbehandeling Immuniscience 

Voor de gevoelige huid

Een kalmerende en verzachtende behandeling voor de zeer gevoelige en reactieve huid. (Huid met rode vlekken, allergie of de chronische huidziekte psoriasis). De producten die tijdens deze behandeling worden gebruikt zijn ongeparfumeerd, bevatten geen kleurstoffen en zijn hypoallergeen. Deze behandeling is inclusief dieptereiniging, epileren, ampul en massage. 

duur: ca. 60 minuten

€ 50,00

Instituutbehandeling Clarté et Confort

Voor de huid met couperose/rosacea

De actieve bestanddelen in de producten die tijdens de instituutbehandeling gebruikt worden verzachten de roodheid en het warmtegevoel. Het doel is het versterken van de weerstand van de haarvaatjes. Deze behandeling is inclusief dieptereiniging, epileren, ampul en massage. 

duur: ca. 60 minuten

€ 50,00

Instituutbehandeling Active Contour

Intensieve oogbehandeling voor de fijnere, gevoelige huid rondom de ogen.

Revitaliseert, kalmeert, vermindert donkere kringen en werkt ontzwellend.

*Instituutbehandeling Active Contour tijdens een gelaatsbehandeling € 27,00 

duur: ca. 30 minuten

€ 32,00*

Instituutbehandeling Peeling Resurfaçant

Voor alle huidtypen, behalve de gevoelige huid

Een instituutbehandeling waarbij dode huidcellen grondig verwijdert worden d.m.v. een intensieve peeling met glycolzuur en salicylzuur. De huid is schoon,glad en ziet er fris uit. Inclusief dieptereiniging, epileren en massage. 

duur: ca. 60 minuten

€ 59,00

Instituutbehandeling Hydroptimale

Voor alle huidtypen

Het behouden van het vochtgehalte van de huid is het meest belangrijke van uw huidverzorging. Deze intensieve hydraterende instituutbehandeling maakt de huid glad, zacht en veerkrachtig. Deze behandeling is inclusief dieptereiniging, epileren en massage. 

duur: ca. 90 minuten

€ 78,00

Instituutbehandeling Collagène Hyaluronique

Voor alle huidtypen

Intensieve anti–agebehandeling al dan niet in kuur verband. Een anti-verouderingsprogramma dat op iedere individule cliënt kan worden afgestemd afhankelijk van de graad van veroudering van de huid. De huid wordt weer stevig en voller. Deze behandeling is inclusief epileren en massage. 

duur: ca. 90 minuten

€ 82,00

Instituutbehandeling Flash Beauté

voor alle huidtypen

Een ontspanningsbehandeling met etherische oliën van sinaasappel en citrus en een vitamine booster van pure vitamine C voor een stralende en frisse teint. Het serum dat in de behandeling wordt gebruikt krijgt u mee naar huis, om daar de behandeling mee voort te zetten en zo het resultaat te verlengen. Deze behandeling is inclusief dieptereiniging, epileren, ampul en massage. 

duur: ca. 60 minuten

 € 57,00

Instituutbehandeling Beauty Garden

Voor (bijna) alle huidtypen

Een biologische behandeling voor een zachte en gehydrateerde huid. Pure ontspanning met plantaardige bestanddelen van o.a. lavendel, rozemarijn en knoppen van de kerseboom. Deze behandeling is inclusief dieptereiniging, epileren en massage.

duur: ca. 60 minuten

€ 57,00

Instituutbehandeling Beauty Garden +

De Beauty Garden instituutbehandeling aangevuld met een biologische rugpeeling en rugmassage. 

duur: ca. 80 minuten

 

 

€ 75,00

   

facebook Copyright © 2017 Zazoe Schoonheidssalon Beesd. All Rights Reserved.Onze producten zijn proefdiervrij!