Sothys - Een bewuste keuze

sothys productenTijdens de behandelingen worden producten gebruikt van Sothys (spreek uit: So-ties). Met grote zorgvuldigheid heb ik gekozen voor dit Franse topmerk. Sothys staat namelijk voor hoogwaardige kwaliteiten en zeer uitgebreide productenlijnen. Bovendien zijn de producten van Sothys ontwikkeld met respect voor mens, dier en milieu. Sothys biedt een verzorgd, fris en stralend uiterlijk, wat zelfvertrouwen geeft en van grote waarde is om zich prettig te voelen.

Sothys – Meer dan 60 jaar toonaangevend

Sothys is al meer dan 60 jaar een toonaangevend merk in de schoonheidsbranche. Sothys staat voor een schat aan kennis, vernieuwing en kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van huidverzorging voor zowel de man als de vrouw. Voor elk huidprobleem heeft Sothys de juiste oplossing. Van alle producten en behandelingen is de werkzaamheid aangetoond middels onafhankelijke, wetenschappelijke tests. Sothys heeft 15.000 verkooppunten in meer dan 115 landen. De producten worden niet op dieren getest. Sothys wordt daarom al jaren aanbevolen door Stichting Proefdiervrij.

Sothys Instituutbehandelingen

Naast de reguliere gelaatsbehandelingen kunt u bij schoonheidssalon Zazoe ook terecht voor Sothys Instituutbehandelingen. Dit zijn zeer geavanceerde behandelingen gericht op huidverbetering met sterk geconcentreerde werkstoffen van hoogwaardige kwaliteit. Met 'Beauty Garden by Sothys' heeft Sothys een unieke ecologisch/biologische lijn ontwikkeld. 'Beauty Garden by Sothys' kunt u ervaren als instituutbehandeling bij Zazoe. U kunt desgewenst verzorgingsproducten aanschaffen die het resultaat van de behandeling verlengen en ondersteunen. Instituutbehandelingen, intensieve serums, verzorgingsproducten voor thuis, kortom: een totaalconcept voor optimaal resultaat.

Bekijk onze Sothys-producten

facebook Copyright © 2017 Zazoe Schoonheidssalon Beesd. All Rights Reserved.Onze producten zijn proefdiervrij!