Sothys producten

Reiniging

Dagelijks hopen zich dode huidcellen op aan de oppervlakte van de huid. Door deze huidcellen te verwijderen, bereidt u uw huid voor op de verzorgingsproducten en zorgt u ervoor dat de actieve bestanddelen optimaal in de huid doordringen. De dagelijkse reiniging is een essentiële stap op weg naar een perfecte huidverzorging. Sothys heeft voor alle huidtypes reinigingsproducten beschikbaar.

sothys reiniging
Basis verzorgingsproducten

Ieder mens is anders en iedere huid heeft eigen kenmerken. Om nu en voor lange tijd in vorm te blijven, heeft uw huid een regelmatige, aangepaste verzorging nodig. Er zijn producten beschikbaar voor het zuiveren voeden, kalmeren, regulariseren en het beschermen van de huid.

sothys basis
Oogverzorgingsproducten

De Active Contour verzorgingslijn, speciaal voor de huid rond de ogen ontwikkeld, kalmeert de overbelaste oogleden en maakt de huid glad. Werkt ontzwellend, verstevigt en vermindert kringen.

sothys oogverzorging
Cosmeceutische evenwichtherstellende producten

De werking van de cosmeceutische producten (cosmetisch + farmaceutisch) is intensiever en heeft daardoor een sneller en duurzamer resultaat. Deze producten hebben zeer hoogwaardige werkstoffen die in het verlengde liggen van de Instituutgelaatsbehandelingen.

sothys Cosmeceutische
Hydrateren

Een vochtarme huid is een huid die lijntjes vertoont en rimpelvorming veroorzaakt. Om de huid te laten stralen, zacht en veerkrachtig te houden, is het van groot belang de vochtbalans van de huid te behouden. Sothys heeft hiervoor de verzorgingslijn Hydroptimale ontwikkeld die in de diepere huidlagen intensief hydrateerd

sothys hydraat
Anti-age

De anti-age serums en cremès van [C] Collagene Hyaluronique, met belangrijke actieve anti-verouderingsstoffen, zijn afgestemd op de specifieke behoeften van de huid op grond van de verouderingsgraad. Blijvend zichtbaar resultaat; een stralend jonge huid.

sothys anti-aging

Prestige producten Secrets de Sothys

'Secrets de Sothys' is de toplijn van Sothys, het resultaat van jarenlang onderzoek door Sothys inzake de strijd tegen verouderingssymptomen. High-tech formules met synergetische werking op de huidveroudering, met als gevolg: een strakke, opgespannen huid die als herboren straalt. Er is ook een parfum, genaamd Secrets, die uw elegantie accentueert met de supervrouwelijke en mysterieuze geur

sothys secret

Biologische en ecologische producten

De Beauty Garden producten van Sothys bevatten plantaardige bestanddelen en etherische oliën zoals rozemarijn en lavendel. Werkt hydraterend, rimpelbestrijdend, revitaliserend, radicaalbestrijdend en ontspannend.

sothys biologisch
Heren producten

De nieuwe (re)generatie huidverzorging met Phytomalt: Een nieuwe hightech productlijn ontworpen voor de specifieke benodigdheden van de mannenhuid bestaande uit o.a. wasgel, douchegel, hydraterende crème, anti-age crème, aftershave,balm,oogcreme, eau de toilette.

 
sothys heren

Sothys verkoopt haar producten niet via internet. Al de producten zijn uit voorraad leverbaar

facebook Copyright © 2017 Zazoe Schoonheidssalon Beesd. All Rights Reserved.Onze producten zijn proefdiervrij!