Artikelen

Welkom bij Schoonheidssalon Zazoe in Beesd

sothys monique

Mijn naam is Monique van Veldhoven en ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste. Sinds Januari 2011 heb ik mijn eigen schoonheidssalon 'Zazoe' in Beesd. U kunt hier terecht  voor een uitgebreid aanbod aan schoonheidsbehandelingen. Rust, ontspanning en persoonlijke aandacht zijn sleutelwoorden bij schoonheidssalon Zazoe. Naast een comfortabele verwarmde behandelstoel beschikt de schoonheidssalon over hoogwaardige behandelapparatuur en een professionele saloninrichting.

Schoonheidssalon Zazoe gebruikt het Franse topmerk Sothys

De behandelmethode bij schoonheidssalon Zazoe bestaat uit een huiddiagnose, persoonlijk advies en een verzorgingsprogramma op maat. Tijdens de behandelingen worden producten gebruikt van Sothys. Sothys is al meer dan 60 jaar een toonaangevend merk in de schoonheidsbranche. De producten van dit Franse topmerk zijn ontwikkeld met respect voor mens, dier en milieu. Natuurlijk kunt u bij schoonheidssalon Zazoe verzorgingsproducten aanschaffen die het resultaat van de behandeling verlengen en ondersteunen.

 

Salon 1 resize 400

Behandelingen bij schoonheidssalon Zazoe

  • Naast de 'Silver' en 'Gold' gelaatsbehandelingen biedt schoonheidssalon Zazoe ook gelaatsbehandelingen speciaal afgestemd op jeugd en heren.
  • U kunt bij Zazoe ook terecht voor Sothys Instituutbehandelingen. Dit zijn zeer geavanceerde behandelingen gericht op huidverbetering met sterk geconcentreerde werkstoffen van hoogwaardige kwaliteit.
  • Verder zijn er diverse korte behandelingen mogelijk, zoals het epileren en verven van wenkbrauwen/wimpers, harsen, peeling, make-up en hand en voetverzorging.
  • Uiteraard kunt u bij de schoonheidssalon terecht voor een uitgebreid bruidsarrangement.
  • Schoonheidssalon Zazoe behandelt klanten uit  Beesd, Geldermalsen, Culemborg en omgeving.

 

facebook Copyright © 2017 Zazoe Schoonheidssalon Beesd. All Rights Reserved.Onze producten zijn proefdiervrij!